Cariere

Îţi doreşti un loc de munca în domeniul sistemelor de securitate?

AVB SECURITY îţi oferă oportunitatea de a descoperi abilităţile necesare unui astfel de job. Fie că eşti muncitor sau tehnician ori inginer sisteme de securitate, noi îţi dăm posibilitatea să-ţi testezi capacitatea de a evolua în domeniul sistemelor de securitate.

Aplică pentru un job

Ne dorim să formăm în continuare o echipă profesionistă, bine pregătită şi dornică de a oferi fiecărui client cele mai bune soluţii de securitate. Oricare ar fi postul pentru care aplici, cerinţele noastre principale sunt:

  • Implicarea şi responsabilitatea sunt cuvinte de ordine pentru membrii echipei noastre.
  • Studiile în domeniul electrotehnicii sunt de asemenea importante pentru a obţine un job de tehnician sisteme de securitate sau de inginer sisteme de securitate.
  • Sistemele de securitate sunt mai mult decât un loc de muncă, motiv pentru care ne dorim colegi pasionaţi şi cu iniţiativă.

Dacă vrei să faci parte din echipa AVB SECURITY, ne poţi trimite un CV la: office@avbsecurity.ro sau prin formularul de mai jos.

Informații de contact

pentru a putea discuta cat mai direct


Mesajul tău*

Recomandă AVB Security


AVBSecurity.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >