Referințe

Părerile clienţilor noştri sunt foarte importante pentru noi. De-a lungul celor mai bine de 10 ani de activitate am proiectat şi instalat cu succes numeroase sisteme de securitate pentru case, birouri, magazine şi instituţii publice. Le mulţumim partenerilor noştri pentru încrederea acordată serviciilor şi produselor AVB SECURITY. 

Părerile clienţilor noştri

Te simţi în siguranţă atunci când ai un partener de încredere alături. Iar atunci când vine vorba de siguranţa afacerii tale, de protecţia ei împotriva incendiilor şi a spargerilor, îţi doreşti un partener profesionist. AVB SECURITY este partenerul de care ai nevoie.

Alexandra Popescu
Manager Centrul Comercial Galeria 1

Siguranţa noastră şi a invitaţilor noştri este importantă. Astfel, ne bucurăm nu numai de un mediu de lucru propice, ci şi o experienţă sigură, din care nu lipseşte nimic. AVB SECURITY ne-a ajutat cu sistemele instalate pentru supraveghere video, control acces şi antiefracţie.

Tatiana Stanescu
Manager Radio România Timişoara

HOPI Ro Logistics este o companie specializata in sistemul logistic, prin cele 6 depozite din EUROPA se numara si depozitul din Timisoara unde detinem una din cele mai mari linii de exporturi catre clientii nostri. AVB SECURITY ne-a oferit o gama foarte larga de sisteme printre care se numara sistemul de sonorizare care a usurat comunicarea cu angajatii si transmiterea mesajelor. Tot odata un sistem de supraveghere video de ultima generatie care dupa parerea noastra trebuie sa existe in orice depozit de logistica si nu in ultimul rand sistemul antiefractie fiindu-ne extrem de folositor acesta asigurand transmiterea alarmelor catre aentii de paza externi pentru interventia rapida si eficienta. Toate aceste proiecte au fost realizate de catre AVB SECURITY intr-un timp record si cu un profesionalism devotat. Multumim companiei AVB SECURITY pentru promptitudine, eficienta si profesionalism.

Harry Müller
DC Manager

Accesul în spaţiul nostru de emisie-producţie nu este pentru oricine. Tocmai de aceea aveam nevoie de un sistem de control automat uşor de folosit şi de gestionat. De asemenea, am beneficiat de serviciile oferite pentru supravegherea video şi detecţie incendiu. Mulţumesc AVB SECURITY pentru soluţiile oferite.

Vasile Georgescu
Manager TVR Timişoara

Cu o instituţie atât de mare, un număr impresionant de cadre medicale, dar şi de pacienţi, siguranţa este cea mai importantă. De aceea apelăm de fiecare dată cu încredere la serviciile de mentenanţă pentru sistemul de detecţie a incendiilor oferite de AVB SECURITY. De ce să nu apelezi la profesionişti pentru cele mai bune soluţii?

Ion Popescu
Manager Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara

Este important să oferim protecţie copiilor noştri, dar şi să îngrijim obiectele ce asigură creşterea nivelului educaţiei lor. Siguranţa de bază vine din sistemele complexe de securitate instalate pentru noi de AVB SECURITY.

Mioara Anghel
Director Liceul Teoretic "William Shakespeare"

Recomandă AVB Security


AVBSecurity.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >